Home / Algemeen nieuws / Nieuwe Nobelaer bubbelt en bruist tijdens het Cultuurweekend! Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni

Nieuwe Nobelaer bubbelt en bruist tijdens het Cultuurweekend! Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni

Nieuwe Nobelaer bubbelt en bruist tijdens het Cultuurweekend! Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni presenteren leerlingen en cursisten wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Daarnaast is er tijdens dit weekend een doorlopende proeverij van nieuwe lessen en cursussen die in seizoen 17-18 gepland staan. Bezoekers maken kennis met docenten, ontdekken hun creatieve talent tijdens één van de workshops of open lessen én kunnen genieten van diverse optredens. In alle hoeken en gaten van het gebouw is iets te doen.

voor ieder wat wils
Het weekend start op vrijdagavond om 19.30 uur met een spectaculaire opening onder toeziend oog van burgemeester Hélène van Rijnbach- de Groot en wethouder Jan van Hal. Aansluitend zijn er proeftuinen, workshops, worden er spannende verhalen verteld door meesterverteller Eric Borrias en wordt de avond afgesloten met de Muzenacht. Een groots feest met coverband FuSo.

De zaterdag staat in het teken van de jeugd. De ochtend start met peuter- en kleutervoorlezen. Voor kleuters en hun ouders is er ’s middags een kinderpopconcert met Jelle Amersfoort (bekend van o.a. Jetix, Omroep Brabant en Disney Channel). Voor middelbare scholieren is er van 20.00 tot 23.00 uur de  SLAM! ON TOUR party. Gedurende de hele dag zijn er leerlingenconcerten, proeftuinen, korte voorstellingen en exposities.

Zondag zijn er diverse lunchconcerten met optredens van Cantadonna en En Passent. Er zijn dansoptredens, korte voorstellingen en er is van 13.00 tot 17.30 een doorlopend muziekprogramma met optredens van o.a. de Nieuwe Nobelaer Bigband, Wereldbende, Trimitas en de musicalklas.

gratis toegang en programma
Het hele weekend staan de deuren van Nieuwe Nobelaer voor iedereen open en de toegang is alle dagen gratis. Het volledige programma is te vinden op www.nieuwenobelaer.nl/cultuurweekend

Cultuurweekend
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
vr 9 juni               19.00 – 01.00
za 10 juni            11.00 – 00.00
zo 11 juni            10.00 – 17.30

gratis toegang

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.