Home / Algemeen nieuws / Lentefeest in Speeltuin de Hoge Neer groot succes!

Lentefeest in Speeltuin de Hoge Neer groot succes!

Het Lentefeest in Speeltuin Hoge Neer was ook dit jaar een groot succes! Meer dan 500 kinderen kwamen genieten van het mooie weer. In de ochtend heeft Wethouder Jan van Hal het nieuwe water- en zandtoestel officieel geopend en daarna barstte het feest direct los. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft een bijdrage toegekend om het waterspeeltoestel te realiseren. De toewijzing is mede mogelijk gemaakt dankzij Het Buurtnatuur- en Buurtwaterfonds Noord-Brabant. De toestellen zijn geplaatst door Acacia Robinia en het grondwerk is gedaan door Gebr. Coremans Grondwerken BV. Neggers Reclame heeft in het kader van het nieuwe circusthema vlaggen en een mooie entree voor de speeltuin gemaakt.

Dit jaar heeft de Stichting Speeltuin Hoge Neer de dag georganiseerd in samenwerking met Scoutinggroep Paulus. Met de vrijwillige bijdrage van Dj Daffie voor de muziek, en Wendy On Top voor de schminck en glittertatoo’s, is het een top feest geweest. De Twee Gebroeders heeft onder meer gezorgd voor een spingkussen en ranja.

De kinderen kregen allemaal een spelkaart waar de verschillende activiteiten stonden, zoals marshmellows warm maken boven het kampvuur, een waterrace, spagettitorens bouwen en een ballonnenrace. Bij iedere activiteit kregen de kinderen een letter die samen de naam van het nieuwe olifantje maakten. Eerder op facebook was er een oproep geweest om het olifantje een naam te geven. De winnende naam was Yindee en iedereen mocht even met Yindee op de foto.

Speeltuin Hoge Neer wordt bestuurd door vrijwilligers en is afhankelijk van giften en sponsoren. Dit weerhoudt hen niet om met regelmaat leuke activiteiten te organiseren. Sinds kort staan er sponsorborden in de speeltuin, waar toekomstige sponsoren op vermeld gaan worden. De Rabobank, De ING en de Jumbo hebben al een mooi bedrag gesponsord, waardoor de speeltuin weer mooie nieuwe dingen kan opzetten! Meer informatie op www.speeltuinhogeneer.nl of op Facebook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.