Home / Algemeen nieuws / Leerlingen Munnikenheide winnen OMO prijs!

Leerlingen Munnikenheide winnen OMO prijs!

Merel, Ronald en Fleur hebben met hun sectorwerkstuk over cyberpesten de OMO-prijs 2017 gewonnen! Zij mochten de prijs in ontvangst nemen voor hun werkstuk “Cyberpesten”. De jury complimenteert de leerlingen met de actualiteit van het onderwerp en de weldoordachte oplossingen.

 

De prijzen zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt door Eugène Bernard, voorzitter van vereniging OMO en van de jury. De uitreiking vond plaats in aanwezigheid van familie, vrienden, docenten en schoolleiders van de genomineerden.

 

Volgens het juryrapport:

“Merel, Fleur en Ronald jullie werkstuk kolkt van ambitie. Niet alleen onderzoeken jullie een pijnlijk, actueel fenomeen waar helaas veel jongeren (en volwassenen) mee te maken krijgen. Maar jullie komen ook met weldoordachte oplossingen om cyberpesten tegen te gaan. De poster is al in vijf dagbladen verschenen, waaronder BN DeStem. Jullie hebben een inhoudelijk sterk werkstuk gemaakt en ondernemerschap getoond. Grote klasse. Gefeliciteerd! Jullie zijn unaniem gekozen tot eerste prijswinnaar van de OMO-prijs 2017!”

 

De profielwerkstukprijs vmbo g/t – mavo wordt jaarlijks uitgereikt aan mavo- en vmbo-leerlingen die de gemengde of theoretische leerweg volgen. Het is een vakoverstijgend werkstuk waarin de leerlingen laten zien dat ze vaardigheden kunnen toepassen, kunnen plannen en informatie verwerven en verwerken. Hierin komt hun passie en creativiteit over zelf gekozen onderwerpen tot uiting. De jury beoordeelt de kwaliteit, originaliteit en vormgeving van de werkstukken.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.