Home / Algemeen / Kerstcircus stelt 300 kaarten beschikbaar voor gezinnen in Etten-Leur die het minder hebben

Kerstcircus stelt 300 kaarten beschikbaar voor gezinnen in Etten-Leur die het minder hebben

De economie floreert weer. Maar niet voor iedereen is dit zichtbaar in hun portemonnee. Er moeten nog steeds gezinnen of huishoudens in Etten-Leur rondkomen van een laag inkomen. Op de kosten voor lidmaatschappen voor verenigingen of uitjes met het gezin wordt dan vaak het eerst bespaard. Toch zijn juist dit soort dingen zo belangrijk om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. De gemeente heeft daarom verschillende regelingen die maatschappelijke participatie voor mensen in armoede mogelijk maken.

Gelukkig is de gemeente Etten-Leur niet de enige partij die deze doelgroep helpt. Ook veel inwoners, vrijwilligersorganisaties en stichtingen zetten zich hiervoor in. Ook sommige ondernemers dragen hun steentje bij om mensen in armoede te helpen. Zo ook het Kerstcircus en Vakgarage Etten-Leur.

Vanaf 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 slaat het Kerstcircus zijn tenten weer op in Etten-Leur. In een speciale jubileumvoorstelling geeft een internationaal artiestenensemble een wervelende show. Het Kerstcircus en Vakgarage Etten-Leur zien graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om naar deze voorstelling te komen. Ook gezinnen die het financieel minder breed hebben. Daarom bieden zij samen 300 vrijkaartjes aan voor mensen in armoede. Vandaag overhandigde Kevin van Geet, directeur van het Kerstcircus, deze kaartjes aan wethouder Martin van der Bijl.

wethouder Martin van der Bijl.“Dit is een heel mooi gebaar voor de gezinnen in Etten-Leur die het niet breed hebben. Het is goed om te zien dat ook de ondernemers van Etten-Leur middelen beschikbaar stellen om deze gezinnen een fijne dag te bezorgen. Zeker in deze decembermaand is dit extra welkom!”.

De gemeente zorgt dat de kaartjes terecht komen bij de mensen die ze kunnen gebruiken. Om deze kaartjes te verdelen stuurt de gemeente een brief aan de inwoners van Etten-Leur die bekend zijn bij het Werkplein Hart van West-Brabant. In deze brief staat beschreven hoe zij gebruik kunnen maken van deze kaartjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *