Home / Agenda tip / In de Vlaamsche Pot 7 april in Nieuwe Nobelaer
In de Vlaamsche Pot.

In de Vlaamsche Pot 7 april in Nieuwe Nobelaer

Twintig jaar na de laatste aflevering van de hilarische hit-serie In de Vlaamsche Pot  brengt Theater van de Klucht op zaterdag 7 april een theaterversie naar Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Haye van der Heijden is net als destijds verantwoordelijk voor het script van deze theaterversie.

Het publiek is opnieuw getuige van de hysterische gebeurtenissen in restaurant In de Vlaamsche Pot.  Eigenaar Karel (Bas Muijs) en chef-kok Luciën (Onno Innemee) runnen gezamenlijk het restaurant, maar hebben ook zo hun huwelijksperikelen. Ober Frits (Arijan van Bavel) krijgt misschien een flinke erfenis, waardoor de knappe serveerster Dirkje (Bettina Holwerda) nu misschien wel gediend is van zijn brutale avances. Dan verschijnt er ook nog eens een oude kennis van Luciën ten tonele, die op haar beurt weer geheimzinnige klanten met zich mee brengt. Voor je het weet is het een grote chaos in de keuken van In de Vlaamsche Pot.

In de Vlaamsche Pot  staat garant voor een avondje ongeremd en keihard lachen op zaterdag 7 april in Nieuwe Nobelaer. Kaarten à €27,50 zijn verkrijgbaar op www.nieuwenobelaer.nl.

 

In de Vlaamsche Pot
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
zaterdag 7 april | 20:15  uur | € 27,50

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.