Home / Agenda tip / Het Groot Niet te Vermijden maken muziek om naar te kijken en theater om op te dansen

Het Groot Niet te Vermijden maken muziek om naar te kijken en theater om op te dansen

De vijf komische multi-instrumentalisten van Het Groot Niet Te Vermijden nemen het publiek in The Inevitables mee op een bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Op donderdag 8 november is dit muzikale feestje te zien in Nieuwe Nobelaer.

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun “dan weer dit dan weer dat” theater. Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling The Inevitables nemen ze het publiek op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld.

Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond ontsnappen aan uw eigen sores. Trouwe bezoekers reageren enthousiast op de frisse, energieke en eigentijdse uitstraling van The Inevitables. De voorstelling is op donderdag 8 november te zien in Nieuwe Nobelaer. Kaarten à €25,50 zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl.

The Inevitables – Het Groot Niet Te Vermijden

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Donderdag 8 november | 20:15 uur | €25,50

www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.