Home / Algemeen nieuws / Hennepruimingen in Zeeland-West-Brabant

Hennepruimingen in Zeeland-West-Brabant

Tilburg/ Middelburg – Het hennepteam van de politie Zeeland-West-Brabant hield op dinsdag 13 januari een ruimdag. Daarbij zijn in totaal 2379 planten geruimd en zijn 11 verdachten aangehouden. In Bergen op Zoom is ook nog een personenauto in beslag genomen.

  • Op vier verschillende adressen in Dongen zijn hennepkwekerijen geruimd. In totaal zijn daarbij 553 planten geruimd. De politie hield drie mannen (24, 45, 49 jaar oud) en een vrouw (52 jaar) aan.
  • Aan de Baljuwstraat in Raamsdonk is een kwekerij van 105 planten geruimd. In de Benraadshoek in Raamsdonksveer hielden agenten de 41-jarige bewoonster van een pand aan. Op zolder stonden 120 planten.
  • Op de Klompenmakerstraat werd in een woning een hennepkwekerij met 336 planten geruimd. Een 55-jarige Tilburgse is in het pand opgepakt.
  • In een pand aan de Westerscheldestraat is een hennepkwekerij met 314 planten ontmanteld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.
  • In de Amerongenstraat ruimde agenten een kwekerij met 139 planten. En aan de Groenlingstraat is de 48-jarige bewoner van het pand opgepakt. In de woning zijn 277 planten in beslag genomen en vernietigd.
  • In de Semmelweisstraat is een woning na een anonieme tip een kwekerij ontmanteld. Daarbij zijn 223 planten in beslag genomen en vernietigd.
  • Vier personen zijn in een woning aan de Copernicusstraat opgepakt. In de woning trof de politie 312 hennepplanten aan. Het ging hierbij om 2 mannen van 22 en 50 en twee vrouwen van 19 en 46 jaar. Allen afkomstig uit Bergen op Zoom. Er werd ook nog een auto in beslag genomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.