Home / Agenda tip / Gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Nieuwe Nobelaer

Gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Nieuwe Nobelaer

Op dinsdag 4 december is van 19:00 – 20:30 uur de gratis netwerkbijeenkomst Walk & Talk in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek. Froukje Smeding van Werkwegen vertelt over hoe belangrijk netwerken bij het zoeken van een nieuwe baan is. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek, ben je van harte welkom. 

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is dé maandelijkse netwerkbijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Nieuwe Nobelaer Bibliotheek biedt je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. 

Ook is tijdens elke Walk & Talk een deskundige aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren. Je krijgt praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed cv tot solliciteren via LinkedIn of netwerken. Deze tips evenals de ervaringen van andere werkzoekenden geven antwoord op jouw vragen. Zo word je je eigen deskundige in je zoektocht naar werk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek, ben je van harte welkom. 

Bijeenkomst | Walk & Talk
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Dinsdag 4 december | 19:00 uur | gratis

www.nieuwenobelaer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *