Home / 112 - Politie berichten / Gezochte crimineel vervoert hennep

Gezochte crimineel vervoert hennep

Etten-Leur – Een man (28) is aangehouden op de Oostpoort voor een openstaande straf die hij moet uitzitten en voor het in bezit hebben van hennep. Twee zakken hennep zijn in beslag genomen.

Een surveillerende agent zag zondag 6 december rond 17.00 uur een auto rijden waarvan de eigenaar werd gezocht. De autobezitter moest nog 634 dagen gevangenisstraf uitzitten en werd gezocht voor het afgeven van DNA. De agent zette de wagen aan de kant en hield de bestuurder aan voor de openstaande gevangenisstraf. De man zag kans er vandoor te gaan maar werd na een korte achtervolging te voet door de agent al snel in de kraag gevat. De verdachte gaf een vals ID af aan de agent, namelijk dat van zijn broer. Wat hij niet wist is dat zijn broer ook nog werd gezocht voor een delict. Dus moest de verdachte toch mee. De man werd geboeid en in de politiewagen gezet. Een collega van de agent kwam aan voor assistentie. Bij het verzetten van de auto van de man rook de agent een sterke henneplucht. In de wagen lagen twee zakken met hennep. Deze zijn in beslag genomen.

 

Gezocht voor poging doodslag

De verdachte werd naar het cellencomplex vervoerd. Onderweg werd hij onwel en naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance. Daar is hij onderzocht en bleek in orde te zijn om mee te gaan naar het bureau. De identiteit van de man is intussen bekend. Hij blijkt inderdaad gezocht te worden als verdachte voor een poging doodslag. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Bron: Politie.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.