Home / 112 - Politie berichten / Gewelddadige woningoverval

Gewelddadige woningoverval

 Twee overvallers hebben in de nacht van zondag 3 op maandag 4 juni bewoners van een huis in de Vioolstraat met geweld beroofd.

Agenten reden na de melding naar het adres waar de twee daders waren weg gevlucht. Zij keken eerst in de directe omgeving van het huis of de daders nog te vinden waren. Die waren niet te vinden. Daarna zijn zij naar de slachtoffers gereden. De man van het overvallen echtpaar was gewond. De agenten regelden medische hulp voor hem.

De slachtoffers verklaarden tussen 02.00 en 02.30 uur met een vuurwapen te zijn bedreigd door de overvallers die bivakmutsen droegen. De man werd geslagen en gekneveld door de verdachten. Daarna zijn de overvallers er met hun buit weer vandoor gegaan. Er is een onderzoek opgestart.

Heeft u tips?

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld s.v.p. het registratienummer BVH 2018127751.

Bron : Politie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.