Home / Agenda tip / Geen fenomeen blijft onbesproken in programma van Rayen Panday

Geen fenomeen blijft onbesproken in programma van Rayen Panday

Cabaretier Rayen Panday is een van de meeste gewilde namen in de cabaretscene. Zijn nieuwste programma Fenomeen is persoonlijk, actueel, muzikaal en brutaal. Op zaterdag 3 november is hij in Nieuwe Nobelaer.

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

10 jaar na debuut

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak Rayen definitief door met de voorstelling Niet Verder Vertellen. Op dit moment is hij één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver. Met Fenomeen maakt Rayen die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en geen enkel onderwerp wordt geschuwd.

Dit fenomeen live meemaken? Op zaterdag 3 november staat Rayen Panday in Nieuwe Nobelaer. Kaarten à €18,- zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl.

Fenomeen – Rayen Panday

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Zaterdag 3 november | 20:30 uur | €18,-

www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *