Home / Agenda tip / Foodtruck festival strijkt voor het eerst neer in Brabantpark

Foodtruck festival strijkt voor het eerst neer in Brabantpark

Het mooie Brabantpark is dit jaar de eerste locatie voor Foodstock Etten-Leur. Tijdens het laatste weekend van mei, van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei, kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Gedurende dit weekend zullen tientallen foodtrucks zorgen voor een zeer breed aanbod van kwalitatief eten uit alle windstreken. Inmiddels gaat Foodstock met 12 edities deze zomer haar 4e levensjaar in. Het Brabantpark zal gedurende deze 3 dagen fungeren als één groot openluchtrestaurant, er is een uitgebreid live muziekprogramma en de jongste bezoekers kunnen zich vermaken in het kinderdorp.

FT Productions, organisator van het Foodstock festival, is blij om voor het eerst Etten-Leur aan de agenda toe te kunnen voegen:

“Het is een stad waar steeds meer te beleven valt en wij zijn van mening dat Foodstock hier perfect op aansluit. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met het Brabantpark meer dan gelukt. We merken aan de eerste reacties al dat we meer dan welkom zijn in Etten-Leur en kunnen niet wachten om ons festival aan de inwoners te presenteren”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *