Home / Agenda tip / Foodstock Etten-Leur goed van start gegaan

Foodstock Etten-Leur goed van start gegaan

Het Brabantpark is dit weekend het decor voor tientallen foodtrucks en diverse artiesten. Vrijdag ging het foodfestival Foodstock van start. onder de aan de horizon zakkende zon begaven de eerste bezoekers het festival terrein. Al snel zat de stemming er goed in. de toegang is gratis dus alleen even muntjes halen bij de kassa en het genieten kon beginnen. Al snel zaten velen bezoekers in de ondergaande zon te genieten van een hapje en een drankje met de klanken van Disco Tropicana die over het terrein te horen waren. De gerechten die in de verschillende foodtrucks te verkrijgen zijn komen uit alle delen van de wereld. Van stroopwafels en poffertjes tot roti en sate, het is er allemaal. Voor de kinderen is er een speciaal speciaal kinderplein. Waar vooral van de zweefmolen en de springkussens goed gebruik werd gemaakt.  En duur hoeft het volgens de organisatie niet te zijn.

Wij vinden dat Foodstock voor iedereen moet zijn. Om die reden bieden veel foodtrucks een gerecht aan voor slechts 1 muntje. Je kunt de deelnemende trucks herkennen aan een speciale vlag.

speciale vlag gerecht 1 muntje
speciale vlag gerecht 1 muntje

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van de KSE. Ook zaterdag en zondag is het foodfestival Foodstock nog te vinden in het Brabantpark. Met eten, drinken en muziek.  Zaterdag (geopend 14.00u – 23.00u) 16.00 – 23.00 De Zwarte Groef
18.00 – 21.00 JamTown Zondag (geopend 12.00u – 21.00u)  12.00 – 21.00 DJ TinWishTin 14.00 – 18.00 The Busquitos

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.