Home / Agenda tip / Extra voorstelling De Kleine Zeemeermin in Nieuwe Nobelaer

Extra voorstelling De Kleine Zeemeermin in Nieuwe Nobelaer

Theaterseizoen 18-19 wordt in Nieuwe Nobelaer afgetrapt met familiemusical De Kleine Zeemeermin. De kaartverkoop is zo hard gegaan, dat er nu een extra voorstelling is bijgeboekt op zaterdag 8 september om 11:30 uur!

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is op zaterdag 8 september om 11:30 en 15:00 uur te zien als de lieve zeeprinses. Op een dag, bij een hevige storm, redt de Kleine Zeemeermin een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. De gemene tovenares Fien heeft in haar magische bol alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Nino kindermiddag

Een uur voor aanvang van De Kleine Zeemeermin organiseert Nino een leuke knutselactiviteit voor de kinderen, met een gratis glaasje ranja. Na afloop van de voorstelling komt de cast naar de foyer voor een meet & greet.

Wegens groot succes is er nu een extra voorstelling van De Kleine Zeemeermin bijgeboekt op zaterdag 8 september om 11:30 uur. Kaarten à €12,50 zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl en de balie.

De Kleine Zeemeermin (try-out)

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Zaterdag 8 september | 11:30 uur & 15:00 uur (uitverkocht) | 12,50

www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.