Home / Algemeen nieuws / € 50.000,- subsidie voor Avoord, voor het project SOCAV (Spiegelen, Optimaliseren, Compenseren en Aanleren van Vaardigheden)

€ 50.000,- subsidie voor Avoord, voor het project SOCAV (Spiegelen, Optimaliseren, Compenseren en Aanleren van Vaardigheden)

Onlangs kende het college een subsidie van € 50.000,- toe aan Avoord, voor het project SOCAV (Spiegelen, Optimaliseren, Compenseren en Aanleren van Vaardigheden).
Dit project is gericht op de ondersteuning van inwoners met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers. SOCAV herstelzorg is een uniek nieuw zorgconcept voor mensen met dementie, ontwikkeld door Avoord in samenwerking met Radboudumc (IQ Healthcare) en Tilburg University.

De gemeente Etten-Leur is een dementievriendelijke gemeente, maar steeds op zoek hoe dit nog verder verbeterd kan worden. Dat is ook een wens van de gemeenteraad. Dit project van Avoord is hierin een mooie stap.
Op dinsdag 18 december overhandigde Wethouder Martin van der Bijl de cheque namens de gemeente aan Martin den Hartog (Bestuurder Avoord)

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.