Home / Agenda tip / Divers programma tijdens Foodstock Etten-Leur

Divers programma tijdens Foodstock Etten-Leur

Het mooie Brabantpark is dit jaar de eerste locatie voor Foodstock Etten-Leur. Tijdens het laatste weekend van mei, van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei, kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van ruim 25 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een variabel muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: “We hebben het programma bewust erg breed gehouden met op vrijdagavond Disco Tropicana Soundsystem voor de bezoekers die een dansje willen wagen. Op zaterdag hebben we Raglan Roadwork (Irish folk) en DJ TinWishTin (rocksteady & reggae). De laatste dag staat de Broadway Brassband die alle hedendaagse muziek speelt & wederom DJ TinWishTin op het programma. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, bij de ballonenclown, in de zweefmolen of tijdens het kinderkookfeest op zondag . Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren”.

Over de keuze voor Etten-Leur en het Brabantpark in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: “Het is een stad waar steeds meer te beleven valt en wij zijn van mening dat Foodstock hier perfect op aansluit. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met het Brabantpark meer dan gelukt. We merken aan de eerste reacties al dat we meer dan welkom zijn in Etten-Leur en kunnen niet wachten om ons festival aan de inwoners te presenteren”.

Openingstijden:

Vrijdag 25 mei: 16.00 – 23.00

Zaterdag 26 mei: 14.00 – 23.00

Zondag 27 mei: 12.00 – 21.00

 

Kijk voor meer informatie op:

www.festival-foodstock.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.