Home / Agenda tip / December is feestmaand bij Nieuwe Nobelaer

December is feestmaand bij Nieuwe Nobelaer

December is dé tijd om geliefden te verwennen met een leuk cadeau! Nieuwe Nobelaer denkt graag mee en biedt op www.nieuwenobelaer.nl tips voor alle leeftijden. Liever niet zelf kiezen? Dan is de Nieuwe Nobelaer cadeaubon, verkrijgbaar in coupures van € 5, 10, 20 en 50 de ideale oplossing. Zo kan men trakteren op een ontspannen avond theater, een inspirerende cursus of onvergetelijke beleving. Nieuwe Nobelaer inspireert!

Theater in de schoen of onder de boom

In de koude decembermaand kan de theaterliefhebber op 7 december met familie en vrienden komen genieten van de eerste solovoorstelling van Thomas Acda. De muzikale voorstelling Motel garandeert een heerlijke avond vol verhalen en liedjes over de liefde en vriendschap. Wie de kinderen en grootouders graag meeneemt naar een echte balletklassieker mag uiteraard Het Zwanenmeer niet missen op 22 december. Een prachtig sprookje om de Kerstvakantie mee in te luiden! Echte rockers kunnen hun hart ophalen tijdens de Rock ’n Roll kerstshow van Poppodium met o.a. The Spunyboys op 23 december.

Kerstspecial

Voor de derde keer organiseert Nieuwe Nobelaer de Kerstspecial. Regisseur Jos Schievelt brengt samen met lokale professionals en amateurs op zondagmiddag 16 december om 15.00 uur het verhaal The Polar Express tot leven. Een kaartje kost slechts €10,-!

Cursus cadeau

In het nieuwe jaar gaan uiteraard weer diverse nieuwe kunsteducatie cursussen en lessen van start. Inschrijven voor onder andere Hoed of pruik maken van foam, Tapdans en Digikids Medialab kan nu al.

Liever niet zelf kiezen? Denk dan eens aan de Nieuwe Nobelaer Cadeaubon. Verkrijgbaar aan de balie van Nieuwe Nobelaer in coupures van € 5, 10, 20 en 50 en onbeperkt geldig. De ontvanger kan deze inruilen voor theaterkaarten, cursussen en in de bibliotheek. Uiteraard wordt de cadeaubon feestelijk voor u ingepakt!

Inschrijven of reserveren kan via www.nieuwenobelaer.nl of neem contact met onze baliemedewerksters door te bellen naar 076-504 52 00.

December in Nieuwe Nobelaer

Thomas Acda – Motel

Vrijdag 7 december 20:15 uur | €22,50

Nieuwe Nobelaer Kerstspecial – The Polar Express

Zondag 16 december 15:00 uur | €10,-

Charkov City Opera & Ballet – Het Zwanenmeer

Zaterdag 22 december 20:15 uur | €35,-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.