Home / Agenda tip / Campagne Nederland Leest van start in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer

Campagne Nederland Leest van start in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer

Op 1 november start de smakelijkste bibliotheekcampagne van Nederland: Nederland Leest. Dit jaar is het thema: voeding. Het geschenkboek Je bent wat je leest is voor iedereen gratis in de bibliotheek af te halen.

Nederland Leest is een nationale campagne die bedoeld is om mensen aan het lezen te krijgen. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal, maar een thema. Dit jaar is dat thema voeding, omdat we zijn wat we eten. In Bibliotheek Nieuwe Nobelaer kunnen bezoekers vanaf 1 november het geschenkboek Je bent wat je leest ophalen. Dit bestaat uit een menu van vijf uiteenlopende gangen. Vijf culinaire kopstukken belichten het thema voeding ieder vanuit hun eigen blik. Zo vormt het boek een verfijnd menu met: fictie, non-fictie, spanning, wetenschap en heerlijke recepten.

Ter afsluiting van Nederland Leest 2018 geeft chef-kok leermeester Marcel Villerius op woensdag 28 november om 20:00 uur een lezing over zijn passie voor koken. Toegang tot deze lezing is gratis en aanmelden kan in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer.

Passie voor Koken – Lezing Marcel Villerius

Woensdag 28 november | 20:00 uur | gratis

Aanmelden in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *