Home / Agenda tip / BodyCombat Marathon voor het goede doel in Nieuwe Nobelaer

BodyCombat Marathon voor het goede doel in Nieuwe Nobelaer

Op zaterdag 26 januari vindt de vierde editie van de BodyCombat Marathon plaats in Nieuwe Nobelaer. De opbrengst zal dit jaar gaan naar Stichting Ambulance Wens. Deze Stichting brengt de laatste wensen van terminale, bedlegerige mensen in vervulling. Vanaf 13:00 uur bent u welkom in Nieuwe Nobelaer om alle 120 deelnemers aan te moedigen of een persoonlijke donatie te doen.

Waarom een BodyCombat Marathon?

In veel sporten zoals zwemmen, spinning of hardlopen is het mogelijk tot het uiterste te gaan tijdens een marathon. Maar voor BodyCombat bestond een dergelijk evenement nog niet. Daarop besloot Henry Stuèr om in 2016, in samenwerking met Trivium Sport, de eerste 4-uurs BodyCombat Marathon ooit te organiseren. Dit bleek een groot succes en daarom vindt op 26 januari alweer de vierde editie plaats! Wegens de grote belangstelling van deelnemers, is het dit jaar voor het eerst in Nieuwe Nobelaer.

120 deelnemers zetten zich vier uur lang in voor het goede doel Stichting Ambulance Wens. Via sponsoring en donaties wordt er geld ingezameld. De deelnemers worden de gehele middag begeleid door enthousiaste instructeurs en motiverende muziek. Aanmelden als deelnemer kan helaas niet meer, maar een donatie is uiteraard van harte welkom. U kunt dit zaterdag 26 januari persoonlijk komen doen en gelijk de deelnemers aanmoedigen óf stuur een mail naar: bodycombat_marathon@hotmail.com.

Wat is BodyCombat eigenlijk?

BodyCombat is een fitness programma bedacht door Les Mills, een olympisch atleet uit Nieuw Zeeland. Bewegingen uit de vechtsport worden bij BodyCombat ingezet als fitness oefeningen, waarbij met name het uithoudingsvermogen, de souplesse en snelheid worden getraind. Een energieke work-out op muziek, begeleid door enthousiaste en professionele instructeurs.

Foto: Les Mills

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *