Home / 112 - Politie berichten / Arrestatie voor huiselijk geweld

Arrestatie voor huiselijk geweld

Etten-Leur – De politie heeft zondag 27 augustus 2017 omstreeks 17.30 uur op een parkeerplaats aan het Trivium een 42-jarige man uit Etten-Leur aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou 38-jarige vriendin in haar woning fors mishandeld hebben. In zijn kleding werd ook nog een zakje met 8 gram met vermoedelijk amfetamine aangetroffen.

Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij met haar vriend ruzie had gekregen. Zij verklaart dat hij aan haar haren trok en haar daaraan over de grond sleurde. Ook kneep hij meerdere keren haar keel dicht waardoor ze het benauwd kreeg. Na enkele uren kon ze vluchten. Ze stelde zich onder behandeling van de huisarts omdat ze pijn had aan gezicht en hals. Bovendien zag ze zwarte vlekken voor haar ogen.

Inbeslagname

De verdachte reed weg op een quad. Hij werd uiteindelijk op het Trivium aangetroffen. Hij had een mes en een zakje met een witte substantie bij zich dat positief testte op amfetamine. De vierwielige motorfiets is in beslag genomen omdat de nodige mankementen werden geconstateerd. Zo zat er geen kentekenplaat op en werkten de startknop, de knipperlichten en de verlichting niet.

Bron Politie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.