Home / Algemeen / Als de sirenes gaan geeft Nieuwe Nobelaer korting!

Als de sirenes gaan geeft Nieuwe Nobelaer korting!

Eerste Sirene Sale op maandag 3 september a.s.

Vanaf september houdt Nieuwe Nobelaer iedere eerste maandag van de maand de Sirene Sale. Op het moment dat de sirenes in heel Nederland af gaan, is het mogelijk met 50% korting kaarten te kopen voor een geselecteerde voorstelling. De eerste Sirene Sale vindt plaats op maandag 3 september.

De Sirene Sale is een fenomeen in de Nederlandse theaters. Maandelijks krijgen gasten, gedurende 24 uur, de mogelijkheid om kaarten te kopen met een korting van 50%. Nieuwe Nobelaer zal de Sirene Sale in het nieuwe seizoen van september t/m mei aanbieden. De geselecteerde voorstelling blijft een verrassing tot de start van de Sirene Sale, en wordt bekend gemaakt op de sociale media en website van Nieuwe Nobelaer.

Met de Sirene Sale wil Nieuwe Nobelaer de drempel naar het theater verlagen voor mensen die minder te besteden hebben en dus weinig in het theater komen. De korting moet het aantrekkelijker maken voor deze doelgroep om kaarten te reserveren. Tevens biedt het reguliere gasten de kans tegen een aantrekkelijk tarief kennis te maken met artiesten die men nog niet (goed) kent.

Hoe werkt het?

Op de eerste maandag van de maand vanaf 12:00 uur wordt de Sirene Sale voorstelling bekend gemaakt en kan het publiek met 50% korting reserveren op www.nieuwenobelaer.nl. Voer tijdens het afrekenen de code SIRENE in en de korting wordt gelijk verrekend. Reserveren aan de balie of telefonisch via 076-5045200 kan ook o.v.v. de Sirene Sale. De korting is tot dinsdag 12:00 uur beschikbaar en het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Wacht dus niet te lang en houd op maandag 3 september de site en social media van Nieuwe Nobelaer in de gaten.

Sirene Sale

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Maandag 3 september | 12:00 uur | 50% korting
www.nieuwenobelaer.nl | 076-5045200

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *