Home / Agenda tip / 8 september Vliegerfestijn 2018 Schoenmakershoek

8 september Vliegerfestijn 2018 Schoenmakershoek

Vliegerfestijn SMH is bedoeld als een gezellige familie buiten activiteit georganiseerd door wijkvereniging Schoenmakershoek maar toegankelijk voor iedereen. Tijdens het Vliegerfestijn zijn er meerdere professionele vliegeraars die de meest bijzondere 3d vliegers showen, maar het leukste is misschien wel dat iedereen: kinderen, ouders, opa’s en oma’s vrij zijn om zelf ook te komen vliegeren met de door sponsers gratis aangeboden vliegers. Maar Vliegeren is niet het enige wat het vliegerfestijn te bieden heeft, zo zijn er ook meerdere luchtkussens waarop geraasd kan worden, wordt er geschminkt, kinderen kunnen hun eigen knutselen, worden er snoep droppingen gedaan en is er een meet en greet met Paw patrol! dit alles onder gezellig vertier met horeca en een dj om het ook voor de ouders gezellig te maken.

Adembenemend schouwspel

Tijdens het Vliegerfestijn worden er verschillende 3d vliegers gepresenteerd en komen er vliegeraars uit de omgeving vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s demonstreren. De vliegers in de lucht bieden dan een adembenemend schouwspel in alle fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen.

Zelf vliegeren

Naast het demonstratieterrein is voldoende plaats om zelf te vliegeren. Beginnende en ervaren vliegeraars, groot of klein, iedereen is welkom om z’n eigen vlieger op te laten. Tevens worden er kant en klare vliegers aangeboden door 076 makelaardij, Luyten adviesgroep en Prince food etten-leur (zolang de voorraad strekt).

Activiteiten

De kinderen krijgen bij binnenkomst een knipkaart waarmee ze verschillende gratis lekkernijen krijgen en of activiteiten mee kunnen doen Zoals bv een workshop voor kinderen waar ze zelf kunnen knutselen en de kleinsten onder ons kunnen lekker kleuren. Buiten deze activiteiten zijn er meerdere springkussens en meerdere foodtrucks waar je lekker kan komen snoepen, eten of een drankje kan komen doen etc. dit alles onder het genot van een super sfeermakende DJ, Dus ook zonder kinderen kan je er een leuke gezellige dag van maken.

Doelstelling

De grootste doelstelling is om de kinderen samen met hun familie een leuke actieve buitenactiviteit te ervaren binnen Etten-Leur, waarin het plezier tussen jong en oud centraal staat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.