Home / Algemeen nieuws / 26e Adriaan van Bergen­wandeltocht

26e Adriaan van Bergen­wandeltocht

Op 11 en 12 april 2015 wordt voor de 26e maal de Adriaan van Bergen­wandeltocht georganiseerd in Etten-Leur.

Door deze Adriaan van Bergenwandeltocht heeft Etten-Leur een plaats op de wandelkaart, nationaal en internationaal, veroverd.

De eerste inschrijvingen, uit Nederland en België, voor deze 26e Adriaan van Bergenwandeltocht hebben we al ontvangen. Dit betekent dat de Adriaan van Bergen wandeltocht ook internationaal een begrip is. Deze inschrijvingen betekenen toch wel dat de Adriaan van Bergenwandeltocht een goede naam heeft opgebouwd. Dat deze wandeltocht ook in trek is bij andere wande­laars\sters in binnen en buitenland kunnen we opmaken uit de deelnamecij­fers die ieder jaar weer toenemen.

De reacties die wij op de wandeltochten waaraan wij deelnemen ontvangen stemmen ons tot optimisme, voor wat betreft het aantal deelnemers op de 26e Adriaan van Bergenwandeltocht, iedereen spreekt vol lof over de Adriaan van Bergenwandeltocht.

Ook dit jaar vindt de start en inschrijving van de Adriaan van Bergenwandeltocht plaats vanuit het Activitei­tencentrum “Het Turfschip”, Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur, Tel: 076 5013145

Deze startplaats biedt aan de wandelaars/sters veel ruimte en er is volop parkeerplaats voor degene die met de auto komen.

De te wandelen afstanden zijn 6-10-15-20-30 en 40 kilometer. U kunt zelf bepalen welke afstand U wilt wandelen.

De starttijden zijn voor de 30 en 40 kilometer van 09.00 tot 10.00 uur en voor de overige afstanden van 09.00 tot 14.00 uur. Men dient zich voor 18.00 uur afgemeld te hebben bij het startbureau.

In de te wandelen parcoursen zal weer de nodige variatie worden aangebracht. De parcoursen zullen u leiden door de straten van Etten-Leur op weg naar de dreven, polders, natuurgebieden, bos- en heidepaden. Vooral deze laatste zullen op onze wandeltocht niet ontbreken.

Dankzij de medewerking van enkele gastvrije bewoners uit Etten-Leur en omgeving zijn wij er ook dit jaar weer in geslaagd om de wandelaars/sters goed verzorgde rust­plaatsen aan te bieden in schuren en loodsen. Door deze medewerking kunnen we hun ook een zitplaats aan bieden om even uit te rusten van de gewandelde kilometers. Na zo’n rust kunnen zij dan weer vol goede moed en energie op pad om het restant van de te wandelen kilometers af te leggen.

Voor verenigingen, scholen, scoutinggroepen met meer dan 20 deelnemers zijn er extra prijzen (bekers, standaards) voorzien.

Voor nadere inlichtingen + inschrijvingen kunt U zich wenden tot de heer Martens, Mastbosstraat 65,
4812 PA Breda, Tel./Fax: 076 5143621, b.g.g. Tel.: 06 22832550 
E-mail: wandelsport-snjb@online.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.