Home / Algemeen nieuws / 1 aanhouding, 19 voertuigen in beslag genomen en veel achterstallige boetes en belastingen bij grote verkeerscontrole

1 aanhouding, 19 voertuigen in beslag genomen en veel achterstallige boetes en belastingen bij grote verkeerscontrole

De politie hield dinsdag 13 maart samen met de belastingdienst een uitgebreide verkeerscontrole. Daarbij werden bekeuringen uitgeschreven, achterstallige boetes en belastingen geïnd en verschillende auto’s in beslag genomen. Een man werd aangehouden. 

Op het Brabantpark werden 186 voertuigen aan de kant gezet en gecontroleerd. In totaal zijn er 98 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen of defecten. Een bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn en kreeg daar een bekeuring voor. In twee auto’s werd drugs gevonden. Eenmaal ging het om een gebruikershoeveelheid, daar werd afstand van getekend. Een 22-jarige Bredanaar bleek hennep en amfetamine op zak te hebben. Hij was ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De man is aangehouden.

Geld en auto’s

De politie inde in totaal voor 2853 euro aan openstaande boetes. De belastingdienst nam 19 voertuigen in beslag en inde voor ruim 40.000 euro aan openstaande belastingen.

Burgemeester Miranda de Vries kwam ook kijken bij de grote controle. Het was de eerste grote controle sins haar aanstelling.

Bron: Politie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.