Home / Algemeen nieuws / Voorjaarsmarkt en Fashion Day in Winkelhart Etten-Leur

Voorjaarsmarkt en Fashion Day in Winkelhart Etten-Leur

Zaterdag en zondag vond in Winkelhart Etten-Leur het Voorjaarsweekend plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement was er voor jong en oud van alles te beleven, zoals een voorjaarsmarkt, tuinworkshops en fashion shows. In groten getalen bezochten inwoners van Etten-Leur en omgeving dit fleurige en zonnige evenement!

Zaterdag: voorjaarsmarkt,  tuinworkshops en bloemenmeisjes

Op zaterdag kwamen diverse winkeliers naar buiten met hun voorjaarsartikelen en acties en zorgden samen met de Bijenmarkt voor een gezellige Voorjaarsmarkt. Naast een rondje over de markt konden bezoekers aan het Winkelhart alle ins en outs over tuinieren leren tijdens de workshops van Jansen Hoveniers. Tijdens de workshop maakte de hovenier vele aanwezigen blij met een gratis tuinplant. Daarnaast ontvingen veel bezoekers aan het Winkelhart een voorjaarsbloeier van Jan Tit uit de handen van fleurige bloemenmeisjes.

Zondag: Fashion Day

Op zondag stond het Winkelhart Etten-Leur in het teken van de nieuwste voorjaarsmode. Tijdens de Fashion Route showden 30 winkels op een dynamische en bruisende manier hun voorjaarscollectie voor dames en heren op een 200 meter lange rode loper. Het zonnige weer zorgden voor overvolle terrassen langs de Fashion Route. De show werd door het winkelend publiek enthousiast ontvangen. Ook werd er weer een Model for a day-show georganiseerd. Veertig kinderen uit Etten-Leur en omgeving stonden voor even in de spotlights op de rode loper, terwijl ze door tientallen toeschouwers werden aangemoedigd. Drie kinderen werden door de jury in het zonnetje gezet als grootste talentjes.

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie