Home / Algemeen nieuws / The Boss Brothers in de Nieuwe Nobelaer: 'De ultieme Bruce Springsteen-beleving'

The Boss Brothers in de Nieuwe Nobelaer: 'De ultieme Bruce Springsteen-beleving'

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Bruce Springsteen wordt al sinds 1975 beschouwd als één van de meest toonaangevende rockartiesten ter wereld. Buiten zijn grote bekende hits zoals o.a. Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia, onderscheidt ‘The Boss’ zich vooral op het podium van andere artiesten.

Afgelopen vrijdagavond was het in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur mogelijk om een  concert te beleven van The Boss , die in perfectie wordt nagebootst door Springsteen Tribute band : The Boss Brothers.

Frontman Marco van Osta uit Etten-Leur is zelf uiteraard een zeer groot fan van Bruce Springsteen. Vele concerten zijn dan ook uitvoerig geanalyseerd door hem om te zorgen dat er een niet van echt te onderscheiden show wordt neergezet. De acht koppige band viert binnenkort alweer hun 5 jarige bestaan.

Na eerdere succesvolle uitverkochte edities in de Nieuwe Nobelaer, was ook dit jaar de Kleine Theaterzaal weer volledig gevuld met echte Springsteen fans. De mensen genoten zichtbaar van de bekende, maar ook minder bekende nummers. The Boss Brothers weet zoals aangekondigd een echte Bruce Springsteen beleving neer te zetten. Het sta concert in combinatie met een bar waar men drankjes kan halen komt de sfeer echt ten goede. Ook de show zelf zat goed in elkaar, professioneel geluid ,  mooie verlichting en op de achtergrond kwamen verschillende foto’s voorbij die iets met The Boss te maken hadden.

Het was een lange gezellige onvergetelijke avond, het publiek ging zeer tevreden naar huis en heeft zonder meer waar voor zijn geld gekregen!

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie