Home / Algemeen nieuws / Spiksplinternieuw seizoen 2017-2018 van start in Nieuwe Nobelaer

Spiksplinternieuw seizoen 2017-2018 van start in Nieuwe Nobelaer

Maandag 28 augustus gaat het nieuwe seizoen 2017-2018 van start bij Nieuwe Nobelaer! Met volop uitdagende cursussen en lessen, ontroerende voorstellingen en gezellige en leerzame activiteiten is er voor jong en oud weer volop te doen en te beleven in het culturele hart van Etten-Leur.


kunsteducatie

Het aanbod kunsteducatie is dit seizoen flink uitgebreid. Nieuw zijn o.a. de proeftuinen schilderen en tekenen, waarbij leerlingen in korte of langere trajecten kunnen kennismaken met verschillende stijlen en technieken. Dansliefhebbers komen in beweging tijdens showmusicaldans, klassiek ballet of ervaren juist rust tijdens Tai Chi & Qigong. Klassiekers als muziekles en theaterspellessen zijn uiteraard gebleven in het aanbod.

 

De meeste lessen en cursussen starten de eerste helft van september. Mocht een cursus of les al gestart zijn, dan is het uiteraard ook mogelijk om later in het jaar in te stromen. Inschrijven kan via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

 

Hans en Grietje openen het theaterseizoen
Het podiumprogramma omvat in 2017-2018 meer dan 75 professionele theatervoorstellingen en concerten. Het seizoen opent op zaterdag 9 september om 15.00 uur met een vrolijke voorstelling voor de hele familie: Hans en Grietje de musical. Bij alle kindervoorstellingen wordt ook dit jaar weer een gratis kindermiddag georganiseerd, waarbij mascotte Nino aanwezig is en er geknutseld kan worden, er verkleedwedstrijdjes zijn, gratis ranja geschonken wordt en je op de foto kan met je helden uit de voorstelling.

 

week van de Alfabetisering

Ook in de bibliotheek zijn weer diverse  (gratis) activiteiten dit seizoen. Zo is er van maandag 4 tot en met zaterdag 9 september aandacht voor de Week van de Alfabetisering, met diverse gratis workshops en cursussen met thema’s als Hoe maak ik een cv? en uitleg over internetbankieren.

 

Woensdag 6 september is om 15.00 uur het voorleesfeest met muziek voor kinderen t/m 12 jaar en op woensdag 27 september start het peuter voorlezen met muziek weer!

 

programma, reserveren en inschrijven
www.nieuwenobelaer.nl

tel. 076-5045200
balie: ma t/m vr               09.00 – 20.30 uur
za                               11.00 – 16.00 uur

zo                              gesloten

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.