Home / Algemeen nieuws / pub-quiz in Café Marktzicht: opbrengst ten goede aan het 66-jarig jubileumfeest van het Stijlorenrijk

pub-quiz in Café Marktzicht: opbrengst ten goede aan het 66-jarig jubileumfeest van het Stijlorenrijk

Vrijdag 29 september wordt in Café Marktzicht een pub-quiz georganiseerd. De opbrengst van de quiz komt volledig ten goede aan het 66-jarig jubileumfeest van het Stijlorenrijk (Etten).

De organisatie van de middag is in handen van SC De Stijloren. Aan de quiz kunnen ca. 80 personen meedoen in teamverband of individueel. De vragen gaan over algemene zaken, muziek, sport, kunst en cultuur en zullen voor het overgrote deel een Etten-Leurs tintje hebben. De deelnemers krijgen daarnaast ook foto’s te zien die iets met Etten-Leur te maken hebben.

Een individuele inschrijving kost 5 euro per persoon, deelnemende teams dienen te bestaan uit maximaal 4 personen waarvan het inschrijfgeld 20 euro bedraagt.

De locatie van de PUBquiz is: Café Zaal Marktzicht te Etten-Leur. De zaal is open vanaf 19:30 en de PUBquiz start om 20:00 uur. Omstreeks 23:00 is de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven kan onder teamnaam en o.v.v. namen van de deelnemers via:

mail: info@scdestijloren.nl.

facebook: www.facebook.nl/scdestijloren

whatsapp: 06-23971843

Voor meer informatie kan je terecht op www.facebook.nl/scdestijloren

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie