Home / Algemeen nieuws / O’G3NE Three times a lady

O’G3NE Three times a lady

[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Donderdagavond had Nieuwe Nobelaer weer een primeur en wat voor een, of beter gezegd drie.
O’G3NE  stond voor het eerst op de planken in een uitverkochte Nieuwe Nobelaer met hun theatertour Three times a lady vernoemd naar het gelijknamige nummer.
En wie denkt dat er alleen jonge meisjes naar O’G3NE komen heeft het mis, van jong tot oud van man tot vrouw was aanwezig en genood zichtbaar van dit muziek spektakel.
Three times a lady is een afwisselende show, onder begeleiding van een liveband nemen de drie ladies het publiek mee op een reis vol unieke zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers elkaar afwisselen.
Het ene moment denk je dat je bij een groot concert staat en staan alle bezoekers swingend op de stoelen, even later is het net als of O’G3NE je een prive concert geeft in je huiskamer.
Er is zelfs in het publiek een traantje zichtbaar geweest, zij kregen dan ook meer als eens een verdiende staande ovatie.
Ook vertelde zij bij enkele nummers een stukje achtergrond informatie of een leuke anekdote, wat het contact met het publiek zeker ten goede kwam.
Natuurlijk ontbraken hun eigen hits van hun nieuwe album We Got This niet, maar ook covers van bestaande nummers in een speciaal O’G3NE-jasje maakten de avond tot een groot feest.
Als een afwisselend muziek spektakel met ruimte voor humor is wat je zoekt is O’G3NE met Three times a lady zeker een aanrader.

 

Etten-Leur Magazine

No comments

  1. Het was een top avond! Wat kunnen deze dames geweldig zingen!! Daar kan menig “groot”artiest niet aan tippen!

  2. Het was een top avond! Wat kunnen deze dames geweldig zingen!! Daar kan menig “groot”artiest niet aan tippen!

Geef een reactie