Home / Algemeen nieuws / London College of Music verzorgt unieke zangworkshop in Etten-Leur

London College of Music verzorgt unieke zangworkshop in Etten-Leur

Op zondag 21 januari 2018 krijgen zangtalenten de unieke kans om een zangworkshop te volgen verzorgd door twee professionele docenten van het London College of Music. De zangworkshop wordt georganiseerd in Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur van 11:00 tot 15:00 uur en kost € 49. Zowel beginners als professionals kunnen deelnemen aan de workshop. Inschrijven kan via www.nieuwenobelaer.nl.

London College of Music
Speciaal voor de zangworkshop in Nieuwe Nobelaer worden Aaron Newland Bentley en Scott Harrison ingevlogen vanuit Londen. Beide heren zijn docent aan het London College of Music, onderdeel van de University of West Londen. Zij geven niet alleen goede zanglessen, maar kunnen tegelijkertijd alles vertellen over de stem, interpretatie en musicalgeschiedenis. Ze zijn gewend om op elk niveau te werken, van beginnend zanger tot professioneel performer. Aan het begin van de vier uur durende workshop wordt het zang-technische niveau van iedere deelnemer bepaald. Hier wordt de begeleiding voor de rest van de workshop op afgestemd.

Les in diverse zangtechnieken
Tijdens het eerste deel van de workshop gaan de docenten in op algemene zangtechnieken. Ademhaling, ademsteun, stemplaatsing, articulatie…alles komt aan bod. Daarnaast zal er individueel aan techniek worden gewerkt. Voor dit onderdeel mogen de deelnemers een eigen Engelstalig musicalnummer voorbereiden. Ook is er ruimte om specifieke vragen stellen zoals zang-technische problemen waar de deelnemers keer op keer tegen aan lopen.

Deelname aan de zangworkshop
De zangworkshop vindt plaats op zondag 21 januari 2018 van 11:00 tot 15:00 uur (incl. half uur pauze) in Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Kosten voor deelname zijn € 49. Om deel te kunnen nemen moeten deelnemers 14 jaar of ouder zijn en redelijk mee kunnen met de Engelse taal. De workshop is geschikt voor beginners en voor professionals.

Maximaal 30 cursisten
Deze unieke workshop biedt slechts plaats aan een selectief gezelschap. Er zijn twee groepen, met ieder maximaal 15 cursisten. Om deel te nemen kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via www.nieuwenobelaer.nl

 

Zangworkshop London College of Music
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
zondag 21 januari – 11:00 uur – € 49
www.nieuwenobelaer.nl

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie