Home / Algemeen nieuws / Hans en Grietje de Musical in Nieuwe Nobelaer op zaterdag 9 september

Hans en Grietje de Musical in Nieuwe Nobelaer op zaterdag 9 september

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. Met hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen, voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes. Hans & Grietje de Musical is een voorstelling voor jong én oud en is te zien in Nieuwe Nobelaer op zaterdag 9 september om 15.00 uur.


gratis kindermiddag

Natuurlijk is deze middag mascotte NINO ook weer van de partij! Samen met de kinderen gaat hij vanaf 14.00 uur knutselen tijdens de gratis kindermiddag en zoals altijd trakteert hij de kinderen op heerlijke ranja!

 

verkleedwedstrijd en meet en greet

Om het nog feestelijker te maken mogen alle kinderen verkleed naar het theater komen en meedoen aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Voor de mooiste verkleedde bezoeker ligt er een sprookjesachtig prijzenpakket klaar. Na afloop van de voorstelling zijn de acteurs in de foyer voor  een uitgebreide Meet & Greet en kan er geswingd worden op de Sprookjes Afterparty.

het verhaal

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaars duo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

 

De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling.

Hans en Grietje in het Winkelcentrum Etten-Leur
Voordat Hans & Grietje in het theater te zien zijn, brengen ze op zaterdag 2 september een bezoek aan het winkelcentrum in Etten-Leur. Voor de kinderen is er een sprookjesspeurtocht uitgezet. Vanaf 13:30 uur zullen Hans en Grietje door het centrum wandelen en om 14:00 uur zingen ze een aantal liedjes waarna een meet en greet volgt.

Hans en Grietje de Musical   
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
za 9 sept. – 15:00 uur – € 12,50 (incl. ranja en koffie/thee)
www.nieuwenobelaer.nl

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie