Home / Agenda tip / Etten-Leur houdt haar grootste burendag ooit!

Etten-Leur houdt haar grootste burendag ooit!

Zaterdag 23 september is het feest door heel Etten-Leur. Het is de 4e zaterdag in september: nationale Burendag. Etten-Leur beleeft dan de grootste Burendag van Nederland.

Op maar liefst 23 plaatsen tegelijk organiseren inwoners en organisaties activiteiten. Alles met als thema: Etten-leur ontmoet. Het bijzondere is dat al die knooppunten met elkaar verbonden zijn door gratis busvervoer en huifkarritjes.

Met een gratis kopje koffie, thee of een lekkere versnapering kun je elkaar ontmoeten en samen met je buren genieten van talloze activiteiten. Buurten zijn immers leuker, gezelliger en veiliger als je elkaar kent en je je samen inzet voor elkaar en de buurt.

Wat is er allemaal te beleven?

Etten-Leur pakt het dit jaar grootser aan dan ooit! Door heel Etten-Leur zijn er 23 knooppunten waar diverse activiteiten zijn georganiseerd. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven in Etten-Leur tijdens de Burendag. Er zit voor elk wat wils bij: workshops, cultuur, beleving, open dagen, rondleidingen, sport, spel, optredens, hapjes en drankjes, ontmoetingsgelegenheden en een kinderboerderij. Kortom, een hele dag aan plezier!

Gratis busjes en huifkarren rijden tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Elk knooppunt is een opstapplaats.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en knooppunten op de bijgevoegde knooppuntenkaart. 

 

Knooppuntenkaart burendag 2017

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie