Home / Algemeen nieuws / Echtpaar Van Halteren – Vissers, beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Echtpaar Van Halteren – Vissers, beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op dinsdag 6 juni reikte burgemeester mevrouw H. van Rijnbach – de Groot een Koninklijke onderscheiding uit aan heer en mevrouw Van Halteren – Vissers.

Ter gelegenheid van Koningsdag 2017 zijn beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vanwege persoonlijke redenen van het echtpaar zijn de onderscheidingen niet uitgereikt tijdens de Lintjesregen op 26 april maar is de uitreiking op 6 juni.

De onderscheidingen zijn verleend vanwege hun werkzaamheden voor de Algemene Nederlandse Sjoelbond en de vrijwilligersactiviteiten bij de Katholieke Bond van Ouderen en bij Avoord Zorg en Wonen. De heer Van Halteren was ook actief voor de stichting ASE (voorheen stichting BOVO).

De heer M.C.J van Halteren – benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Vanwege zijn langdurige vrijwilligersactiviteiten op het gebied van sport (diverse functies bij de Algemene Nederlandse Sjoelbond in de periode 1994 – 2009), op het gebied van welzijn (vrijwilliger bij Katholieke Bond van Ouderen (KBO) afdeling Etten-Leur Centrum/Zuid in de periode 2005 – heden), vrijwilliger bij de zorgorganisatie Avoord Zorg en Wonen in de periode 2007 – heden en als voorzitter bij stichting ASE (voorheen stichting BOVO in de periode 2010 – heden).

Mevrouw J.L van Halteren-Vissers – benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Vanwege haar langdurige vrijwilligersactiviteiten op het gebied van sport (penningmeester bij de afdeling Zuid van de Algemene Nederlandse Sjoelbond in de periode 1991 – 2009), op het gebied van welzijn (vrijwilliger bij Katholieke Bond van Ouderen (KBO) afdeling Etten-Leur Centrum/Zuid in de periode 2005 – heden) en vrijwilliger bij de zorgorganisatie Avoord Zorg en Wonen in de periode 2007 – heden).

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie