Home / Algemeen nieuws / Burgemeester opent eerste wellness in Etten-Leur

Burgemeester opent eerste wellness in Etten-Leur

Zondagochtend opende Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot de eerste wellness in Etten-Leur. Aan de Rijsbergseweg 74 opende zij Apparance Beauty Wellness & Hair. Ondanks de redelijk drukke weg is het er werkelijk een oase van rust. Apparance is een mooie en exclusieve privé sauna waar u tijdloos kunt genieten zonder onbekende medegasten om u heen. Iedereen werd geheel in stijl ontvangen en welkom geheten. Natuurlijk stond er voor iedereen een hapje en een drankje klaar en was er ook een dj om alle feestelijkheden muzikaal te begeleiden. Na enkele woorden van zowel de Burgemeester als een van de dochters opende Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot met het door knippen van een lint Apparance Beauty Wellness & Hair.  U kunt alleen of met 2 tot 6 personen een eigen ruimte kunt afhuren. Hier kunt u ongestoord genieten van alle faciliteiten die een gewone sauna ook te bieden heeft, alleen dan privé met uw partner, geliefde of vrienden.

Apparance is een echt familie bedrijf gerund door drie zussen en hun moeder, twee zijn er kapster en twee zijn schoonheidsspecialiste.

Apparance  Wellness beschikt over:

– Finse sauna
– Collageenbad (Silk Spa)
– Whirlpool
– Stoomcabine
– Loungehoek
– Douches
– Kleedruimte
– Toilet
– Gratis gebruik van scrubzout, doucheolie, bodylotion, shampoo en conditioner van de producten welke wij ook in onze salon gebruiken. Deze zijn erg intensief en verzorgen uw huid en haren goed.

Wilt u meer weten over Apparance en alle mogelijkheden die zij bieden, kijkt u dan eens op hun website www.apparance.nl voor meer informatie.

 

 

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie