Home / Algemeen nieuws / Burendag in Etten-Leur

Burendag in Etten-Leur

Vandaag was het feest door heel Etten-Leur. Het is de 4e zaterdag in september: nationale Burendag. Etten-Leur beleefde de grootste Burendag van Nederland.

Op maar liefst 23 plaatsen tegelijk organiseerde inwoners en organisaties activiteiten. Alles met als thema: Etten-leur ontmoet. Het bijzondere is dat al die knooppunten met elkaar verbonden waren door gratis busvervoer en huifkarritjes.

Met een gratis kopje koffie, thee of een lekkere versnapering kun je elkaar ontmoeten en samen met je buren genieten van talloze activiteiten. Buurten zijn immers leuker, gezelliger en veiliger als je elkaar kent en je je samen inzet voor elkaar en de buurt.

Etten-Leur pakte het dit jaar grootser aan dan ooit! Door heel Etten-Leur waren er 23 knooppunten waar diverse activiteiten zijn georganiseerd. Zowel voor jong als oud was er van alles te beleven in Etten-Leur tijdens de Burendag. Er was voor elk wat wils bij: workshops, cultuur, beleving, open dagen, rondleidingen, sport, spel, optredens, hapjes en drankjes, ontmoetingsgelegenheden en een kinderboerderij. Kortom, een hele dag aan plezier!

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie