Home / Algemeen nieuws / Bockereyders Theatergroep Max Mini

Bockereyders Theatergroep Max Mini

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]
In de 50ste theatervoorstelling van Max Mini wordt alles uit de kast gehaald om het publiek te voorzien van een schitterende avond.
Tijdens deze avond neemt Max Mini u mee naar een kolenmijnersdorp, bestuurd door een elitaire Raad. Waar een bende van rovers en vrijheidsstrijders actief zijn, die met grootse idealen maar nietsontziend de kloof tussen rijk en arm wil overbruggen. De levens van zowel de arme kompels als de rijke elite worden geraakt door deze rauwe groep, met aan het hoofd een mysterieuze kapitein.

Het decor zou menig landelijke productie jaloers op zijn en vult bijna het gehele podium. Het zelfde mooie decor zorgde er helaas ook voor dat bij een enkele scene het zicht voor de mensen die aan de zijkant zitten ontnomen word.

De door Max Mini zelf gemaakte show werd goed overgebracht op de zaal, de verhaallijn is duidelijk en vooral na de pauze leken de spelers een extra boost te hebben gekregen.

Er is dan ook meer als eens een terecht overweldigend applaus te horen uit de bijna uitverkochte zaal te horen.

Met Bockereyders brengt Max Mini haar vijftigste voorstelling; al vijf decennia lang met zelfgeschreven teksten, liederen, muziek, kostuums en decors van eigen hand. Welke zeker niet onder doen voor een landelijke productie. Met een Amateur Musical Award op zak voor de voorstelling Kookpunt (2013) en opnieuw in de race voor een onderscheiding voor Geestig (2015) staat Max Mini al sinds 1966 garant voor een avond genieten! En bewijzen zij wederom dat zij een spetterende show kunnen neer zetten, waarin zij het publiek van het begin tot het einde weten te boeien en mee te nemen in het verhaal.

‘Bockereyders’ van Theatergroep Max Mini is nog te zien in  Nieuwe Nobelaer  op 23 en 24 september 2016. Klik HIER om kaarten te bestellen

 

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie