Home / Agenda tip / Agenda tips

Agenda tips

10409426-17053634Donderdag 27 oktober :  Halloween optocht

Alle Heksen trollen,
Vampiers, Zombies en wat er nog meer te griezelen valt OPGELET! Evenals voorgaande jaren, organiseren de gezamelijke wijkverenigingen van de Keen, Schoenmakershoek, Etten-Leur
Noord en de Baai een grootse halloween optocht ondersteund door sponsering van D.O.E.N. en de Jumbo. We verzamelen dit jaar aan de Leurse dijk zij ingang Turfschip

 

 

 

9761528-15752249Donderdag 27 oktober : Spijt! naar het boek van Carry Slee

Spijt! is één van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee. De verfilming in 2013 kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm. De scenarist van die film – Dick van den Heuvel – schrijft en regisseert nu de musical naar het boek. Van de makers van de succesvolle musical Afblijven.

Jochem is continu het doelwit van pestgedrag. Er zijn weinig klasgenoten die hem bijstaan. David zou wel willen, maar hij is ook heel druk met z’n band en z’n verliefdheid op Vera. Op het grote schoolfeest gaat het mis. Jochem wordt dronken gevoerd, David denkt dat Vera met een ander zoent en loopt van het feest weg. Die nacht lijkt Jochem spoorloos verdwenen. Van huis weggelopen. Nergens meer te vinden. David en Vera gaan op zoek en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.

Aanvang:20:15uur. Zaal:Grote Theaterzaal. Nieuwe Nobelaer

 

whel163711131_halloween_nieuws_whel_830x528

Vrijdag28 oktober : Halloween Shopping Night in Winkelhart

Op vrijdagavond 28
oktober 2016 is het Halloween in Winkelhart Etten-Leur! Van 18.30 tot 21.00 uur jagen horrorfiguren bezoekers de stuipen op het lijf, maar zijn er ook magische personages die bezoekers entertainen. Bezoekers kunnen daarnaast tijdens Halloween Shopping Night profiteren van griezelkortingen bij divers winkels en horecazaken.
Tijdens de koopavond verandert het gezelligste Winkelhart voor de hele familie in het ‘griezeligste winkelhart voor de hele familie’. Tussen 18.30 en 21.00 uur vinden er diverse griezelige en mysterieuze acts van professioneel niveau plaats in het Winkelhart. Alle winkels in het centrum van Etten-Leur zullen versierd zijn in stijl om het Halloweengevoel naar Etten-Leur te halen.
Griezelige kortingsacties
Bovendien kunnen bezoekers profiteren van griezelige kortingen en aanbiedingen bij diverse winkels en horecazaken. De kortingscoupons worden in de week van het evenement huis-aan-huis verspreid en kunnen ingeleverd worden tijdens de Halloween Shopping Night. Daarnaast kunnen bezoekers kans maken op een leuke prijs als ze griezelig verkleed naar het Winkelhart komen, een foto maken en deze delen op de Facebookpagina van Winkelhart Etten-Leur.
Kom ook griezelen
Winkelhart Etten-Leur nodigt iedereen uit om te komen griezelen op vrijdagavond 28 oktober. Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging en beleef deze speciale avond!

1617_gv_jorgen_raymann_f_raul_neijhorst

Vrijdag28 oktober : Jörgen Raymann | Zo Kan Het Ook

Na ruim 3 jaar komt Jörgen Raymann weer met een soloprogramma in het theater. Raymann is dit jaar 50 geworden en heeft er zin in. Volgens hem wordt het leven alleen maar leuker als je ouder wordt. Of zou het een midlifecrisis zijn? Daarover wordt deze avond flink gefilosofeerd. Het leven lacht je toe als je keihard durft terug te lachen, en dat gaat het theaterpubliek ongetwijfeld doen in deze voorstelling die lekker tegen de draad ingaat. Want vroeger was alles beter? Echt niet! Raymann bewijst het. Zo kan het ook!

Aanvang:20:15uur. Zaal:Grote Theaterzaal.

Opmaak 1Zaterdag 29 oktober : Frederique Spigt | Elvis never left the…

Een verrassende combinatie: Frédérique Spigt (zangeres) en actrice Annet Malherbe (o.a. Borgman, Lucia de B, Debiteuren Crediteuren) zingen het levensverhaal van The King. En met succes! Zalen vol meezingende mensen, dansende dames en zelfs huilende heren: dus gaat Elvis never left the… in reprise. Want het is nog altijd moeilijk afscheid nemen van The King of Rock ‘n Roll. De beide queens reizen in omgekeerde richting door het turbulente leven van Elvis Presley en vertolken songs uit alle periodes van zijn carrière.

Aanvang:20:15
uur. Zaal: Grote Theaterzaal.

 

Natuurlijk is alles ook nog eens rustig na te lezen in de Streek Bulletin App, Uw evenement in onze agenda en app laten plaatsen kan door HIER te klikken

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie