Jeffrey Wijkhuisen brengt zijn 1e boek uit : “Ik ga geen boek schrijven”

Jeffrey Wijkhuisen kennen wij als goochelaar. In april goochelde hij nog gratis in voortuinen om kinderen tijdens de lockdown wat op te vrolijken. Daarnaast heeft Jeffrey niet stil gezeten. Vorige week lanceerde hij zijn 1e boek “Ik ga geen boek schrijven”.

Hoe het is om met autisme te leven? Dat weet Jeffrey Wijkhuisen maar al te goed. Gepest worden op school, last hebben van te veel prikkels, niet te veel tegelijk kunnen en mensen die anders tegen je aankijken. Toch laat Jeffrey in dit boek zien dat je met hulp van anderen en een flinke dosis doorzettingsvermogen heel wat kunt bereiken in je leven. Het is belangrijk om de juiste mensen op te zoeken, je te laten begeleiden én in jezelf te geloven.

Jeffrey, inmiddels eigenaar van meerdere bedrijven, is, behalve baasje van kater Tommy (ondanks zijn allergieën) en kinderentertainer, gecertificeerd als autismecoach. Als ervaringsdeskundige verwacht hij veel anderen met autisme of ouders van autisten te inspireren met zijn boek.

Het boek is open en eerlijk geschreven en vertelt over de moeilijkheden die Jeffrey heeft weten te overwinnen en over hoe hij de weg naar zijn eigen geluk heeft afgelegd met hulp van zijn ouders en van anderen die op zijn pad kwamen.

Wil je het boek van Jeffrey bestellen? Ga naar www.passieenautisme.nl/boek