Komt dat zien , het Kerstcircus Etten-Leur gaat door!

Donderdagochtend gaf circusdirecteur Kevin van Geet een persconferentie over de 7e editie van het Kerstcircus Etten-Leur. Ondanks de coronacrisis heeft Kevin het voor elkaar gekregen om toch het Kerstcircus door te laten gaan.”Het Kerstcircus móet gewoon doorgaan”, vindt Kevin Van Geet. ,,Het is gezellig, mooie kerstsfeer erom heen en mensen hebben er gewoon behoefte aan, zeker na dit jaar.”

De RIVM-regels zijn uiteraard van toepassing. In en rond de circustent en foyer worden routes aangegeven, overal is er eenrichtingsverkeer en in de circustent wordt voldoende afstand gehouden tussen de huishoudens. De logeplaatsen krijgen kuchschermen en er staan diverse dispensers. Veel van het personeel zal mondkapjes dragen. En er wordt gezorgd voor extra ventilatie.

Afgelopen editie konden er bijna 1000 bezoekers in de tent, dit aantal zal flink terug geschroefd worden naar rond de 300. Om dit te compenseren zullen er dubbel zoveel voorstellingen zijn, 28 stuks.

Maar Kevin beloofd een spectaculaire show met dit jaar vele goede artiesten. Gezien het feit dat er veel artiesten werkloos thuis zaten, kon hij hierdoor wel de beste uitkiezen.

“We hanteren onze normale prijzen, géén extra coronatoeslag. En mocht de voorstelling onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan krijgen de mensen zonder gedoe meteen hun geld terug.”

De voorstellingen starten dit jaar op 19 december. Op 3 januari 2021 is de laatste.

Tickets zijn te verkrijgen via : www.kerstcircus-ettenleur.nl