Outdoor dispenser officieel in gebruik genomen in Etten-Leur

Woensdagochtend onthulden wethouder Frank Vrolijk en Martin Kools van Alumexx een outdoor dispenser voor het desinfecteren van je handen. In de strijd tegen het COVID-19 virus (Corona) is het belangrijk dat we onze handen heel vaak wassen en desinfecteren. Alumexx nam het initiatief om iets extra te doen voor de inwoners van Etten-Leur en de bezoekers van onze mooie gemeente. Zij boden de gemeente aan een dispenser met desinfectie te plaatsen op de Markt, naast het watertappunt van Brabant Water, bij het Oude Raadhuis aan de Markt 1.

Een versie van een dispenser die ook bestand was tegen buitengebruik was er nog niet, maar speciaal voor Etten-Leur ontwikkelde Alumexx deze Outdoor Dispenser. Door ook op openbare plaatsen en gelegenheden je handen te kunnen desinfecteren, strijden we samen tegen Corona!