Nieuwe roman van Etten-Leurse schrijfster Mary van Duuren

De Etten-Leurse schrijfster Mary van Duuren, geboren in 1963 te Breda, is bekend van de eerder verschenen feelgood-boeken ‘Twee Ons Geluk’ (2017), ‘Tussen rust en ruis’ (2018) en de roman ‘De schittering in de diepte. In haar nieuwe boek ‘Paarse harten’ neemt ze de lezer mee naar een wereld die eigenlijk niemand kent. Het verhaal ken verrassende plotwendingen, spannende momenten en het vroegere klooster Het Withof in Etten-Leur heeft als inspiratie gediend voor een van de decors.

Waar gaat deze roman over?
Net wanneer Angela een vernieuwde draai aan haar leven probeert te geven en al haar energie wil gaan investeren in haar relatie met haar echtgenoot Patrick, gaat het slecht met de gezondheid van haar moeder, die haar grootste steun en toeverlaat is. Ze beschouwt het als haar verantwoordelijkheid om alle ballen zo goed mogelijk hoog te houden binnen haar gezin en haar leven. Wanneer haar puberende zoon zich steeds meer tegen haar keert, verdwijnt haar geduld en haar vertrouwen in de toekomst langzaam maar zeker. Als haar stervende moeder haar ook nog eens een groot geheim vertelt, lijkt het plotseling alsof haar hele leven uit alleen maar leugens bestaat. Op zoek naar de waarheid ondervindt ze gevolgen die niet te overzien zijn en wordt het moeten loslaten van haar gezin meer dan ooit en op een bloedstollende manier op de proef gesteld.

BOEKPRESENTATIE
De roman ‘Paarse harten’ zal officieel gelanceerd worden op zaterdag 14 maart a.s. in Etten-Leur, op het landgoed van het oude klooster. Na deze datum is het boek landelijk verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Via ADOREMI Uitgeverij is het mogelijk om nu al een gesigneerd exemplaar te reserveren.