Klanten verrast door vernieuwde Albert Heijn Etten-Leur

Etten-Leur 28 februari 2020 – Albert Heijn aan het Burchtplein 13 in Etten-Leur is na een ingrijpende verbouwing door Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, en Jeffrey Pollemans, eigenaar van de winkel, onder grote belangstelling geopend. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller door tien nieuwe zelfscankassa’s.

“De winkel heeft echt een metamorfose ondergaan!” zegt eigenaar Jeffrey Pollemans enthousiast. De vernieuwde supermarkt is iets groter geworden, heeft bredere entree en ruim opgezette afdelingen. Het assortiment is flink uitgebreid. De eerste reacties zijn zeer positief. “Onze klanten zijn erg te spreken over de hypermoderne winkel en het extra grote versaanbod”, aldus de ondernemer.

Dry Misting

Al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groente en fruit die met ‘dry misting’, een fijne verneveling van water, langer vers blijven. Jeffrey Pollemans: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.” 

Borrelplanken

Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten verder lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kunnen klanten vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Lokaal assortiment van “Lekker Brabant” ontbreekt ook niet. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscanning
Nieuw zijn de tien zelfscankassa’s. Klanten kunnen zelf hun producten scannen en afrekenen bij de zelfscankassa. Of met een handscanner of de AH app op de mobiel de producten al in de winkel scannen. “Het afrekenen gaat hierdoor aanzienlijk sneller.” zegt Jeffrey Pollemans.

Innovatieve snufjes

“Naast dat we duurzamer zijn met LED-verlichting en de warmte-terugwininstallatie, waardoor we geen gas meer gebruiken, hebben we meer technische innovatieve snufjes.” zegt Jeffrey Pollemans. “Door de hele winkel hangen grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Ook hebben we elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment.”