Albert Heijn Pollemans in Etten-Leur even dicht voor meer vers

Etten-Leur, 5 februari 2020 – Albert Heijn Pollemans in Etten-Leur gaat op vrijdag 14 februari om 16:00 uur sluiten voor een flinke verbouwing. Vrijdag 28 februari om 10:00 uur, op de 65e verjaardag van Jan Pollemans, de vorige eigenaar en de vader van de huidige eigenaar Jeffrey Pollemans, gaat de winkel weer open. Klanten kunnen dan kennismaken met het nieuwste concept van Albert Heijn, met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen gaat snel dankzij zelfscankassa’s.

 

Ondernemer Jeffrey Pollemans: “De winkel krijgt een heuse metamorfose. We krijgen er iets meer ruimte bij en dat gaat de klant zeker merken in ons assortiment, met veel meer verse groente en fruit, vers brood en lekkers voor de borrel.” De winkel krijgt de nieuwste innovaties en ook gaat afrekenen sneller door zelfscankassa’s.

 

Feestelijke heropening

Jeffrey Pollemans: “We laten de opening van de vernieuwde winkel niet ongemerkt voorbij gaan. Zo hebben we voor elk huishouden in Etten-Leur een verrassing. Die valt binnenkort bij iedereen op de mat.” De ondernemer en zijn team nodigen iedereen van harte uit aanwezig te zijn bij de heropening op vrijdag 28 februari om 10:00 uur. “Mijn vader en ik gaan de opening doen, samen met Marit van Egmond, de CEO van Albert Heijn die uit Etten-Leur komt.” zegt Jeffrey Pollemans. “Op die dag zijn er ook veel activiteiten, waarbij veel te proeven, te proberen én te winnen valt.”

 

Fotobijschrift: Team van Albert Heijn Pollemans Etten-Leur foto: Albert Heijn/ Dirk Brand