Gevorderden én beginners bij ABC Boogie Club Etten-Leur

Sinds september 2019 is de ABC Boogieclub in Etten-Leur actief. Op de woensdagavonden wordt er in “den Drempel” aan de Papenstraat 47 boogie woogie dansles gegeven aan beginners. Deze groep is nu bijna klaar met het beginnersprogramma. Zij krijgen nog 2 lessen en dan gaan zij verder met de gevorderden cursus. Deze start op 5 februari dan is er ook weer ruimte voor nieuwe beginners die het boogie woogie dansen willen leren.
De beginnerslessen zijn voor iedereen die goed ter been is te doen. Er worden geen eisen gesteld aan danservaring of sportskills. “De leeftijd van onze huidige beginnersgroep varieert van 18 tot boven de 70 jaar”, aldus Ed Suiker de mannelijke helft van het duo dat lesgeeft. “Daaruit blijkt maar weer dat iedereen mee kan doen, vult Annika, de andere helft hem aan. “Wij leren de leden ook niet om wedstrijden te dansen maar om plezier te hebben terwijl we bewegen op die fijne muziek uit de gouden jaren van de rock and roll.”
Bij ABC boogie hoef je geen langlopende verplichtingen aan te gaan. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 2,50 per persoon en vervolgens betaal je elke keer als je meedoet € 2,50 per persoon. “Wij willen zo de drempel (in den drempel J red.) zo laag mogelijk houden. Het is voor ons ook geen werk maar een uit de hand gelopen hobby,” geeft Ed nog aan.
Dus als je de muziek uit de jaren vijftig en zestig net zo leuk vindt als Annika en Ed én je graag op die muziek wil leren dansen kom dan een keer kijken om te zien of zij je kunnen aansteken met het boogie woogie virus.

Voor extra informatie kijk op de facebookpagina van ABC Boogie club of bel of app naar 0614698426.