Eric Verwijmeren geïnstalleerd als nieuw raadslid voor Ons Etten-Leur

Tijdens de raadsvergadering ‘De raad besluit’ van 16 december 2019, is Eric Verwijmeren van Ons Etten-Leur officieel geïnstalleerd als raadslid voor zijn partij. Hij was al actief als burgerlid voor de politieke fractie en vervangt hiermee Björn Vaarwerk. Deze stopt in verband met werkgerelateerde zaken met zijn raadswerk.

Eric Verwijmeren over zijn benoeming: “Ik vind het een hele eer en mooie uitdaging dat ik nu raadslid mag zijn. Tijdens mijn burgerlidmaatschap heb ik al kunnen ervaren wat er komt kijken bij de lokale politiek. Ik heb er zin in om al onze inwoners te vertegenwoordigen, want inwoner van Etten-Leur ben je niet alleen, dat ben je met elkaar. De gemeente heeft hierbij een ondersteunende taak en meehelpen en meedenken moet de insteek zijn. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. ”

Fractievoorzitter Lia Boeren vult aan “We bedanken Björn voor al zijn inzet als raadslid de afgelopen jaren. We zijn blij dat hij de fractie van steun blijft voorzien, zij het nu op de achtergrond. Eric zal in eerste instantie de aandachtsgebieden financiën en ruimtelijke ontwikkeling overnemen. Daarmee hebben we op alle gebieden onze eigen specialisten, zodat we onze inwoners zoveel mogelijk kwaliteit kunnen leveren. ”

Foto door Ons Etten-Leur