Agenda Tip : Ontdek en beleef de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer

Heeft u de sprong al eens gewaagd naar de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer? In de tweede theaterzaal van het cultuurcentrum kan de bezoeker in een intieme setting genieten van aanstormend talent en kleinere producties. Voor een Kleine Zaal voorstelling koopt u voor nog geen € 20,- al een kaartje inclusief consumptie. Wilt u binnenkort al eens verrast worden door bijvoorbeeld cabaretiers Soundos en Daan Boom of door singer/songwriter Ed Struijlaart? Ga dan naar www.nieuwenobelaer.nl of koop uw kaarten aan de balie.

 

Een avondje de lachspieren trainen

Op vrijdag 8 november staat Soundos, een comedian met meer dan tien jaar Comedytrain-ervaring, met haar voorstelling Niets te verliezen in de Kleine Zaal. U kunt Soundos kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson, Wie is de Mol en het programma Comedy Central Roasts. Als eerste vrouwelijke Nederlandse comedian met een eigen Netflix-special op zak, drijft ze in haar vierde voorstelling Niets te verliezen niet alleen de spot met anderen maar is er ook een aardige dosis zelfspot aanwezig. Ze laat zichzelf zien: eerlijk, krachtig en kwetsbaar. Zet u schrap voor Soundos!

Daan Boom, o.a. bekend van het televisieprogramma Streetlab, brengt zijn eerste onemanshow De Eerste  (hoe kan het ook anders) naar Etten-Leur. Het publiek kan veel van hem verwachten: tapdansen, pianospelen, schreeuwen maar ook sociale experimenten uithalen zoals we die uit Streetlab kennen. Beleef Daan Boom van dichtbij op donderdag 14 november.

Ook in november te zien: Joosen en de Jager. Het talentvolle duo uit Etten-Leur, dat eindigde in de finale van het Leids Cabaret Festival, speelt op vrijdag 29 november hun voorstelling Zwolle aan Zee waarin het vooral gaat over het klimaat. Alles warmt op, overstroomt, smelt, vervuilt en lijkt hartstikke dood te gaan. Tenminste dat zeggen ze… Bereid u voor op een stormachtige reeks scènes, liedjes en muziek.

Genieten van Struijlaart zijn muzikaliteit

Liever muzikaal genieten? Met Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Ed Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Tijdens deze muzikale voorstelling ontdekt u zijn liefde voor de gitaar, waarom het optreden van Clapton zo legendarisch is en waarom Ed Sheeran in zijn eentje uitverkochte zalen weet te trekken. Als 3FM Serious Talent timmerde Ed aan zijn muziekcarrière, schreef hij alle muziek voor de musical SOOF en werd zijn single Make It On Your Own meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify. Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran is te zien op vrijdag 15 november in Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur.

 

Soundos – Niets te verliezen

Vrijdag 8 november | 20:30 uur | € 18,50

Daan Boom – De Eerste

Donderdag 14 november | 20:30 uur | € 18,50

Joosen en de Jager –  Zwolle aan Zee

Vrijdag 29 november | 20:30 uur | € 17,50

Ed Struijlaart –  Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Vrijdag 15 november | 20:30 uur | € 19,50

 

Fotograaf-William-Rutten

 

Ga voor meer informatie en kaarten voor de voorstellingen naar www.nieuwenobelaer.nl