Lokaal talent gezocht voor de Nieuwe Nobelaer Kerstspecial !

Nieuwe Nobelaer Kerstspecial is hét evenement voor alle (on)ervaren cultuurbeoefenaars uit Etten-Leur om in de schijnwerpers te staan. Op zondag 22 december vindt voor de vierde keer de Kerstspecial plaats bij Nieuwe Nobelaer. Het is voor iedereen mogelijk zich in te schrijven en kans te maken op deelname aan de Kerstspecial. Creatievelingen die liever achter de schermen helpen mogen zich uiteraard ook aanmelden!

De speciale kerstvoorstelling wordt geregisseerd door Jos Schievelt. Tijdens de sfeervolle Kerstspecial kunnen gasten genieten van verschillende optredens door lokaal talent. In de zaal loopt ook een kleine hulpkerstman rond die alle optredens bewondert. Hij is door de kerstman met een speciale taak naar Etten-Leur gestuurd en maakt aantekeningen van de voorstelling, maar wat is nu eigenlijk zijn opdracht? Daar komt het publiek tijdens de show achter!

Inschrijving
Stuur om in te schrijven vóór maandag 28 oktober een mail naar kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl met daarin onderstaande gegevens:

-Naam/namen (naam van het gezelschap)
-Contactgegevens (telefoonnummer(s), contactpersoon)
-Aantal deelnemers
-Act soort (muziek, dans, theater, etc.)
-Duur van de act
-Titel van het stuk (indien mogelijk)
-Benodigde spullen/apparatuur

Na de sluitingsdatum wordt bepaald welke acts deel kunnen nemen aan de Kerstspecial, hierover ontvangen deelnemers uiterlijk vrijdag 1 november bericht. Op woensdagavond 6 november vindt de kennismakingsavond plaats in Nieuwe Nobelaer voor de acts die zijn uitgekozen. Houdt deze datum dus vrij!

Let op: Acts dienen aan te sluiten op de Kerstspecial en moeten dus iets te maken hebben met kerst of de feestdagen.