Agendatip: De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 in Nieuwe Nobelaer!

Afgelopen theaterseizoen was De Alex Klaasen Revue – Showponies een ongekend succes. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario. Een vervolg kon niet uitblijven, dus komen Alex Klaasen, Freek Bartels en de overige pony’s terug met De Alex Klaasen Revue – Showponies 2. Dit keer komen ze óók naar Etten-Leur! Op woensdag 2 oktober is de voorstelling (try-out) te zien in Nieuwe Nobelaer. Kaarten à € 32,50 zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

Voordat de voorstelling op 7 oktober in première gaat, is De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 te zien in Etten-Leur. Het belooft een spannende revue te worden vol verkleedpartijen, dubbele bodems, technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. De boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden want niets is wat het lijkt…

“Mensen een leuke avond bezorgen.”
Alex is heel blij met Showponies 2 want hij kan in deze voorstelling alle kunsten kwijt die hij beheerst. “Ik doe musical, toneel, cabaret, sketchprogramma’s op televisie. Maar wat ik ook doe, ik mis altijd iets. Als ik in een musical sta, mis ik vaak de comedy. Heb ik een rol in een toneelstuk, wil ik zingen. In Showponies 2 mis ik niets, ik heb alles wat ik leuk vind om te doen samengebracht in deze voorstelling. Het succes van Showponies laat zien dat de categorie entertainment weer serieus wordt genomen, dat een voorstelling rijk en mooi aangekleed mag zijn. Daar ben ik blij om. Mensen een leuke avond bezorgen waar ze enorm van opknappen, terwijl het stiekem ook nog ergens over gaat.”

In de pers:
“Moderne revue van hoog niveau.” – ★ ★ ★ ★ Trouw
“Zeldzaam geestig en vocaal razend knap.” – ★ ★ ★ ★ ★ AD

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Woensdag 2 oktober 20:15 uur | € 32,50
www.nieuwenobelaer.nl

Foto door: Tom Sebus