Agenda tip: Max Mini speelt musical ‘Cleopatra’ !

Voor velen is theatergezelschap Max Mini uit Etten-Leur waarschijnlijk een begrip in de regio. Dat kan haast ook niet anders, na ruim 50 jaar de meest geweldige musicals op de planken te hebben gebracht. Maanden van voorbereiding gaan eraan vooraf, er wordt een eigen script geschreven, decors worden gebouwd en het gezelschap zorgt zelf voor de kostuums en de muziek. Elk jaar wordt er keihard gewerkt om het publiek een geweldige show voor te schotelen.
Ook dit jaar wordt er voor de 53e keer een originele musical op de planken gebracht. Het eeuwenoude en tijdloze verhaal Cleopatra wordt door Max Mini op een meeslepende en grootse manier gebracht.

Heeft u zin om dit boeiende verhaal met eigen ogen te gaan aanschouwen? Wacht dan niet te lang en bestel snel uw kaartjes! De première van Cleopatra is aanstaande donderdagavond 19 september in de Nieuwe Nobelaer. Ook zijn er op vrijdag 20 september en zaterdag 21 september voorstellingen. Voor meer informatie over theatergezelschap Max Mini (zoals bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen bij het tot stand komen van Cleopatra) en voor het bestellen van kaartjes kunt u terecht op de website www.maxmini.nl of via de website van Nieuwe Nobelaer www.nieuwenobelaer.nl

Cleopatra, door Max Mini
Donderdag 19 september 20.15 uur (première avond)
Vrijdag 20 september 20.15 uur
Zaterdag 21 september 20.15 uur
Nieuwe Nobelaer
18.50 Euro