Agenda Tip : Zangspektakel in Nieuwe Nobelaer

Als feestelijke afsluiting van de Open Lesweek organiseert Nieuwe Nobelaer op zondag 8 september Korendag 2019. Tussen 11:00 – 15:30 uur zullen de elf deelnemende koren zich elk twee keer 30 minuten van hun beste kant laten zien. Er is voor ieder wat wils, van pop tot rock en klassiek tot smartlap. Daarnaast is de entree van Korendag 2019 gratis, een aanrader voor elke muziekliefhebber dus.

 Programma

De Grote Zaal, de Rabobank Foyer en het Evenementenplein van Nieuwe Nobelaer zullen tijdens Korendag 2019 de plekken zijn waar de koren zullen stralen. De gehele dag kan er dus volop gewisseld worden tussen podia en kan een ieder zelf zijn of haar programma samenstellen.

De deelnemende koren zijn: Koorbusiness, Zangroep Melody, SKOOR, De Kerkzwervers, Zwanentranenkoor, Sprundel Vocaal, De Cantorije, El Pio Popvocals, Zanggroep Enjoy en Kir Royal.

Het tijdsschema van Korendag 2019 is te raadplegen via www.nieuwenobelaer.nl/korendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *